First successful stamping nail art

Hello guys,

This year I managed to try a lot of different techniques. While I feel in love with saran wrap and gradients, I came to hate stamping. It never really worked out for me. Sometimes the problem was the plate, other times the polish. I simply gave up and decided to do draw tiny details myself, instead of struggling with stamping.

I still wanted to master the technique though, so I decided to give it a shot again. I found a plate I ordered from bornpretty a long time ago and my Barry M polishes. I used Barry M – Coconut as a base and stamped with Barry M Watermelon. Surprisingly enough, it actually turned out great. It’s not perfect and I’m still a noob when it comes to stamping, but it could have been worse I imagine. ;-)

This is definitely not the last time I’m experimenting with stamping plates.

__

Hej med jer

I år har jeg kastet mig ud forskellige teknikker. Jeg er blevet helt vild med at lave gradients og saran wrap, men jeg hader stamping. Hver gang jeg prøvede at kaste mig ud i det, mislykkedes det. Enten virkede pladen ikke, ellers var lakken ikke god nok. I hvert fald ville det bare ikke blive flot, så jeg gav op og holdte mig til at tegne alt selv. 

Alligevel ville jeg dog prøve at mestre teknikken. Denne gang fandt jeg en stamping plade frem, som jeg har købt på bornpretty for lang tid siden. Min base er Barry M’s Coconut og lakken jeg stampede med er Barry M’s Watermelon. Overraskende nok blev resultatet rigtig lækkert. Det er langt fra perfekt, men i forhold til at jeg er en stamping noob, blev det faktisk rigtig fint.

I hvert fald er det ikke sidste gang jeg at leger med stamping.


No comments