Polishers Inc. - A New Technique

Hello guys, 

Today is Saturday, so it's Polishers Inc. time. Today's theme is "a new technique". I wish I had the time and energy to do something really stunning, but I don't. I'm not really sure if negative space is a technique, but since I haven't done that before, I wanted to give it a shot. I decided to recreate a black and white mani from sonailicious. I'm not sure what I think of my mani. It looks kind of rushed, but I seriously did this as fast as I could. Hopefully I'll be able to do better next time. But what do you guys think? 

__

Hej med jer


I dag er det søndag, så det er tid til at lave en mani til Polishers Inc. Dagens tema er "en ny teknik". Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde tiden og overskuddet til at lave noget virkelig flot, men det har jeg desværre ikke. Jeg ved ikke om negative space som sådan er en teknik, men det er noget jeg ikke har prøvet før, så jeg besluttede mig for at prøve. Jeg var inspireret af sonailicious. Resultatet blev ikke som forventet, men i forhold til hvor lidt tid jeg havde, blev det fint. Forhåbentligt kommer jeg til at lave en flottere mani næste gang.  No comments