Kawaii Christmas CupcakeHello guys,

It’s December and I’m so ready for lots and lots of Christmas manis. If you know me well, then you know that I love everything that’s cute. I decided to do a Christmas version of my popular rainbow cupcake design – the old design can be found here.

I really really like how this turned out. It looks quite refreshing and cute and I enjoy the overall simplicity of this design.

I used a polish called “Beauty Finish Cherie Nail Polish – Nr 406”. The rest is done with acrylic paint. So what do you guys think? Do you prefer this or my rainbow version?

__

Hej med Jer

Det er nu blevet december og jeg glæder mig til alle de fine julemanier man kommer til at se denne måned. Hvis I kender mig og har læst min blog før, så ved I, at jeg elsker ”kawaii” (cute, søde) ting. Jeg besluttede mig for at lave en juleversion at mine regnbue cupcakes – den originale version kan findes her.

Jeg kan virkelig godt lide dette design. Det ser friskt ud grundet baggrundsfarven, og jeg kan godt lide, at det hele ser ret simpelt ud. 

Jeg har brugt en lak der hedder “Beauty Finish Cherie Nail Polish – Nr 406”. Resten har jeg tegnet med akrylmaling. Så hvad synes I? Kan I bedst lide denne version eller den originale?


No comments