OPI - I Vant To Be A Lone Star & Foxy Paws - A Part of Your World

Hej med jer

Jeg håber at I alle har det godt. Dagens indlæg kommer til at handle om to lakker, samt lidt nail art, som jeg lavede med dem.

Den første lak som jeg vil kaste mig over er OPI’s I Vant To Be A Lone Star. Lakken er fra OPI’s Texas kollektion helt tilbage fra 2011, men den så virkelig fin ud, så den ville jeg gerne prøve at swatche.

I Vant To Be A Lone Star er en lak, der er svær at sætte ord på. Jeg har set nogen kalde den blå og andre grå. Det er svært at præcisere farven, men det virker som en blågrå lak, der har sølv shimmer i sig.

Uanset hvad man vil kalde farven, er den super flot og dækkede efter to lag.

___

Hello everyone

So today I’ll show you two swatches and some nail art I did with the polishes.

The first polish that I’ll talk about is OPI’s I Vant To Be A Lone Star. It’s from OPI’s Texas collection back from 2011. It’s quite old, but it seemed so pretty, so that’s why I chose it.

I Vant To Be A Lone Star is a polish that's hard to describe. Some call it blue, others gray, but it’s more like a color in between. It kind of seems blue, with silver shimmer, but at times it looks more grey than blue.

It’s actually a quite pretty polish and I used two coats for full coverage.OPI - I Vant To Be A Lone Star

Den anden lak jeg har swatchet er Foxy Paws ’Part Of Your World’. Det er fra Foxy Paws Disneykollektion og denne er inspireret af den lille havfrue. Det er en grøn lak, med grønt og rødt glitter. Farven passer super godt til Ariel, men jeg synes også, at den minder mig lidt om julen og juletræer. I hvert fald er det en super flot og unik lak! Jeg brugte to lag på billederne, men måske skal I bruge tre.

___

The second polish is Foxy Paws’ ’Part of Your World’. It’s from their Disney collection and this polish is inspired by the colors of The Little Mermaid, Ariel. It’s a green polish, with green and red glitter. The polish really fits Ariel, but it also makes me think of Christmas and Christmas trees. It’s such a beautiful and unique polish! I used two coats for full coverage, but you might need three.

Foxy Paws - Part of your World


Jeg besluttede mig for at lave lidt nail art med disse to lakker. OPI’s lak havde ordet ’stjerne’ i sig og ’Part Of Your World’ mindede mig om juletræer, så derfor fik jeg lavet nogle juletræer med en stjerne på toppen. Det er meget simpelt nail art og det eneste man skal bruge er tape til at forme træerne.

Lakkerne er har jeg fået tilsendt af cleanskin.dk, hvor de også kan købes

___

I decided to do some simple nail art with these polishes. OPI’s polish had the word ‘Star’ in its name and ‘Part Of Your World’ reminded me of Christmas trees, so I decided to make some trees with scotch tape and add a star stud on top of it. The result is very simple and cute.


I received the polishes from cleanskin.dk

OPI - I Vant To Be A Lone Star + Foxy Paws - Part Of Your World

No comments