Snowy Scenery

Hello guys!

I hope you’re ready for another Christmas themed mani, because I have yet another one ready for you. I’m not really sure where all my inspiration comes from, but I have a good feeling about December month. Inspiration can be found anywhere at any time.

This time, I found this really cute photo on shutterstuck, so I did that on my nails. I used Essie’s Find me an oasis as a base and the rest was done with acrylic paint. This design looks so cute. I really like how it turned out. 

Until next time~

__

Hej med Jer

Jeg håber at I er klar på endnu en julemani, for jeg har i hvert fald endnu et julet design. Jeg er ikke sikker på, hvor al min inspiration kommer fra, men december måned er bare helt magisk. Man kan finde inspiration overalt, hele tiden.


Denne gang fandt jeg et fint billede på shutterstuck, så jeg besluttede mig for at tegne motivet på mine negle. Min base er Essie’s Find me and oasis og resten har jeg tegnet med akrylmaling. Jeg kan virkelig godt lide resultatet.No comments