Appeal4 - Whortleberry

Hej med Jer,

Til dagens mani har jeg fået brugt en lak, som jeg har forelsket mig for groft i. Lakken jeg taler om er Appeal4’s Whortleberry. Selve lakken er ret mørkeblå - faktisk minder den mig ret meget om blåbær, hvilket er super fint. På billederne ses to lag af selve lakken. 

Selvom lakken er super flot i sig selv, valgte at jeg stampe et mønster ovenpå den. Lakken jeg stampede med er OPI's 'I vant to be a lone star'. Resultatet er jeg faktisk helt vildt tilfreds med, især fordi jeg stadig er en stamping noob. 

___

Hello guys,

Today I’ll be talking about one of my new favorite polishes, namely Appeal4’s Whortleberry. The nail polish can be described as a dark navy, but it honestly reminds me of blueberries. I just love deep and dark colors like this. The application was very nice and I only used 2 coats for full coverage.


It’s such a beautiful polish that doesn’t need nail art, but I did some anyways. This time, I tried out stamping once again, and I’m really digging the result. I used OPI’s ‘I Vant To Be A Lone Star” as my stamping polish.
'Whortleberry' har jeg fået tilsendt af cleanskin.dk

No comments