Negative Space Nail Art

Hello guys

Today I wanted to try one of my untried polishes. I purchased a lot of polishes in Serbia, but I have yet to use many of them. One of the polishes I bought, is Flormar’s ‘White Dance’. I bought it thinking that it was an opaque white polish, but when I tried it, it turned out to be a sheer white polish. 

I was kind of disappointed when I found out, but I decided to play with it and see if a design or two would pop up. I used one coat of White Dance over my base coat and topped it with China Glaze’s Fairy Dust. After staring at it for a while, I decided to do some negative space, not knowing how it would turn out. 

__

Hej med jer,

I dag vil jeg vise Jer to negative space manis. Jeg købte i sommers en del neglelak i Serbien, men jeg har stadig en del, som jeg ikke har fået brugt endnu. En af dem er Flormar’s White Dance. Jeg købte den og troede, at det ville være en dækkende hvid lak, men det viste sig, den at var sheer.

I starten var jeg rigtig skuffet, da jeg ikke anede hvad jeg skulle bruge den til, men jeg besluttede mig for at lege lidt med den og håbede, at jeg på mystisk vis ville få en idé eller to. Jeg brugte et lag af White Dance over min base coat og toppede det hele med China Glaze’s Fairy Dust, for at få et lidt elegant resultat.Now when I look at my mains, I’m quite pleased. I love my dotticure with a bow, since it looks so elegant, but I also like how the geometric negative space design turned out. For my dotticure I used white acrylic paint and for the other mani, I used Appeal4’s Hollis Milkweed. Both manis are mattified with Barry M’s Matte Top Coat. 

So what do you guys think?

____

Nu hvor jeg kigger på mine manier, er jeg rigtig tilfreds. Jeg synes at min dotticure er blevet så fin, men samtidig er jeg også vild med det geometriske negative space design. Til dotticuren brugte jeg hvid akrylmaling og til det geometriske design brugte jeg Appeal4’s Hollis Milkweed. Begge manier er toppet med Barry M's Matte Top Coat.


Men hvad synes i?

No comments