Picture Polish - Unicorn

Hej søde læsere,

I dag kommer det til at handle om en lidt magisk lak, nemlig Picture Polish’s ’Unicorn’, der er lavet i samarbejde med Allie fra britnails.

’Unicorn’ er en lak, der har en turkis base med svagt pink shimmer. Det fine shimmer er svært at fotografere og er måske ikke så synligt, men det er der. Udover det indeholder den også glitter i farverne pink og sølv. I hvert fald er det en noget anderledes lak, der er lidt barnlig, men på den gode måde.

Applikationen var fin nok, men måske en lille smule tyk, da det jo er en glitterlak. På mine billeder brugte jeg to lag og et lag top coat, for at få overfladen til at blive glat. Den tørrer ret hurtigt, hvilket jo er altid lækkert.

___

Hello lovelies,

Today I’ll be swatching a magical polish, ‘Unicorn’. Picture Polish’s Unicorn is the collaboration shade created with Allie from britnails.

‘Unicorn’ is a polish with a turquoise base that has this pink shimmer in it. The pink shimmer is very hard to photograph, and it almost looks nonexistent, but it’s there. It’s also filled with pink and silver glitter. It’s a unique shade, maybe a bit childish, but in a good way.

The application was nice, maybe a little bit thick, but that’s expected since it’s a glitter polish. I used two coats on my pictures + a top coat to make it smooth and shiny. The polish does dry quickly, which I liked very much.Da lakken jo hedder ’unicorn’ blev jeg nødt til at tegne en enhjørning. Det er ikke den smukkeste enhjørning jeg har set, men der er nu noget charmerende over den, især fordi jeg nu tegnede den med min ikke-dominante hånd. 

Det er nok ikke en lak, der falder i alles smag, men jeg synes nu, at den er virkelig fin, især fordi den fanger lidt af enhjørningens magiske essens, og dem der har fulgt mig i et stykke tid nu, ved også godt, at jeg elsker nuttede og magiske ting. 

I hvert fald er jeg godt tilfreds med ’Unicorn’. 

_________

Since the polish is called ‘Unicorn’ I knew I had to draw one, or at least try. It’s not the prettiest unicorn, but there’s something charming about it, since I drew it with my non-dominant hand.

This polish might be too childish for some people, but I do like it, since it captures the magical essence that emits from unicorns. Besides I love everything that's cute and turquoise, so how can I not like this polish?


Overall, I’m quite satisfied with ‘Unicorn’.


- 'Unicorn' har jeg fået tilsendt af cleanskin.dk

No comments