Appeal4 - Burgundy Frills

Hej med jer,

I dag vil jeg vise jer et simpelt, men ret fint design. Jeg blev inspireret af Appeal4’s nye lak fra deres forårskollektion, Burgundy Frills. Burgundy Frills er en brun shimmerlak, der til tider kan virke douchrome-agtig og får et rødligt eller guldigt skær, alt efter belysningen. I hvert fald er farven rigtig naturlig og flot, så jeg tænkte, at jeg ville tegne noget ret så naturligt – en fugl. Basen på min ringfinger er OPI’s My Vampire Is Buff og fuglen er tegnet med akrylmaling. Alt i alt blev resultatet rigtig fint.  

___

Hello guys,


Today I want to show you a quite simple and cute design. I was inspired by Appeal4’s new polish from their spring collection. It’s called Burgundy frills and it’s a brown shimmer polish. At times it seems almost like a douchrome polish, since it gets this red or gold sheen to it, all depending on the light. It’s a quite natural and pretty polish, so I decided to draw something quite natural – a bird. The base on my ring finger is OPI’s My Vampire is Buff and the rest is done with acrylic paint. I really like the result.


Burgundy Frills har jeg selv købt. 

No comments