Appeal4 - Sahara Rose

Hej søde læsere

Så blev det tid til at vise Jer endnu en lak fra Appeal4s nye kollektion. Lakken jeg vil vise Jer i dag hedder Sahara Rose. Det er en sart laksefarvet lak, der dækker efter 2-3 lag. Jeg mener, at jeg brugte 3 lag, men det er et stykke tid siden jeg lavede dette design. Farven i sig selv er rigtig flot, og den har også fået god respons på instagram, men jeg ved ikke, om det er den bedste lak til min hudfarve, da jeg jo er ret bleg. Jeg tænkte, at lidt nail art måske ville få lakken til at se bedre ud på mine hænder, så jeg gik efter noget simplet. Denne gang blev det til en dotticure og en lille rosenaccentnail, da selve lakken jo hedder Sahara Rose. (inspireret af loud and lavish) Da jeg var færdig med det hele, fik det en omgang mat top coat og resultatet er jo faktisk blevet rent fint, selvom jeg var bange for, hvordan det ville se ud på blege mig.

__

Hello dear readers,


It’s time to show you yet another polish from Appeal4’s newest collection. This polish is called ‘Sahara Rose’ and I’d describe it as a soft salmon pink. It gets opaque after 2-3 coats, but if I recall it correctly, I think I used 3 myself. The color itself is really pretty, but I’m not sure if it’s meant to be worn by someone as pale as me. I hoped that nail art would make it look better, so I decided to go for a simple dotticure and a rose accent nail, inspired by loud and lavish. After drawing everything, I topped the design with a matte top coat. It actually looks quite fine, even though I’m generally pale.

Appeal4 - Sahara Rose 
No comments