Denim Roses

Hej med Jer,

I dag kommer jeg til at vise Jer dette super fede blomster/denim design, som jeg selv er helt vild med. Da jeg så det på instagram hos followthatway og jauntyjuli, syntes jeg, at det så vildt fedt ud, så derfor besluttede jeg mig for at prøve det selv. Begge piger har tutorials til dette design, så det er bare med at tjekke deres profiler ud. Det er faktisk slet ikke så svært at lave, hvis man har lidt styr på sin akrylmaling og har tålmodigheden til at få det til at se pænt ud.

Jeg ved egentlig ikke, om der er så meget andet at sige. Denne kombination er vildt fed, selvom det måske ikke er verdens mest praktiske design. Til dette design brugte jeg Appeal4’s Hollis Milkweed, HotMakeup’s Friendly Blue, Akrylmaling og Studs.

Jeg håber, at I kan lide designet lige så meget som jeg kan.

__

Hello guys,

Today I’ll be showing you this super cool roses/denim design, which I like a lot! I was inspired by followthatway and jauntyjuli. Both girls have tutorials for this look, so check them out if you want to recreate this look too. It’s actually not that hard to do if you have the right resources and a little practice with acrylic paint.

I don’t know if there’s anything else to say about this design, other than I love it a lot. I used Appeal4’s Hollis Milkweed, HotMakeup’s Friendly Blue, Acrylic paint and studs.


I hope you like this as much as I do.
No comments