Stripes and Roses nail art

Hej søde læsere,

Så har jeg endnu et design klar til Jer. Jeg sad og kiggede over på min neglelakskollektion og fik øje på nogle af mine fine Appeal4 lakker. Selvom jeg burde lege med deres forårskollektion først, kunne jeg ikke lade være med at kaste mig over deres blå lakker. Blå og turkis er bare mine yndlingsfarver og er også dem, som jeg har i alverdens nuancer.

Jeg så dette design på instagram udført af en bruger ved navnet twentysixnails og besluttede mig for at lave det, bare på min egen måde, med mit eget farvevalg.

Jeg startede med at lakere noget af neglen med China Glaze’s Fairy Dust. Derefter brugte jeg Appeal4’s Tropical Milfoil og Blue-Honesty Maetchens Choice til den del med striberne. Til sidst tegnede jeg mine orange blomster og toppede det hele med Essie’s Good to Go top coat. På min accent nail brugte jeg også Appeal4’s Hollis Milkweed til hjertet og caviarperler.

Resultatet blev jo virkelig flot og meget elegant, selvom jeg ikke har brugt de mest pigede farver.

__

Hello guys,

I have another design ready for you. I was looking at my nail polish collection and suddenly I got the urge to use some of my blue/turquoise Appeal4 polishes, even though I should be playing with their newest collection first. I just couldn’t help myself, since I have a weakness when it comes to blue and turquoise.

I saw this design on Instagram by a user called twentysixnails, and I decided to recreate it, but made it fit my personal taste.

I painted about half of my nails with China Glaze’s Fairy Dust. Then I used Appeal4’s Tropical Milfoil og Blue-Honesty Maetchens Choice for the stripes. At last I drew the roses with acrylic paint and topped everything off with Essie’s Good to Go top coat. On my accent nail I used a white polish from Appeal4 called Hollis Milkweed and some caviar pearls.

I really like the result, but I guess I always do, when I paint some flowers.


Jeg må nok også hellere nævne, at jeg selv har købt alle lakkerne i indlægget.

No comments