Appeal4 - Spring Fling 2015 - Swatches & Nail Art


Her I dag, da jeg gennemgik alle mine billeder, opdagede jeg, at jeg havde været igennem alle lakker fra Appeal4s Spring Fling kollektion. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne klaske alle billeder op i et indlæg og skrive noget om kollektionen samlet, i stedet for at gennemgå farverne hver for sig. Dette er ikke det typiske swatch indlæg, da det mest bliver billeder af nail art, hvor farverne er brugt, men det er vel også fint. Hvis man har fulgt mig længe, ved man, at jeg finder swatching så forfærdelig kedeligt… Men nu til kollektionen!

Den første lak jeg vil tale om, er den jeg har prøvet i går, nemlig Appeal4s Pink Sunrise.Pink Sunrise er en sindssyg lak – på den gode måde. Det er umuligt at fange farven så den er 100% korrekt, så I må bære over med mig - men den bedste måde at beskrive lakken på er en lidt mørk neon pink cremelak. Det er en sindssygt lækker neglelak, der faktisk er så pigmenteret, at den dækker efter 1 lag. Jeg brugte 2 lag på billederne for en god ordens skyld, men hvis man er god til at lægge neglelak, kan man snildt bruge 1 lag. På billedet har jeg ikke brugt top coat, men jeg vil lige nævne, at lakken godt kan ændre farve, alt efter hvilken top coat man bruger. På billedet har jeg også lavet fine blomster ovenpå Appeal4s Hollis Milkweed.

Den næste neglelak hedder Butterfly Orchid.Butterfly Orchid kan måske ligne Pink Sunrise i flasken, men jeg synes at der er stor forskel, når man først har lakkerne på neglene. Hvor Pink Sunrise var en smule neon i det og ja, pink, så er Butterfly Orchid mere lilla. Jeg vil kalde det en mørkelilla creme neglelak, med en smule pinke undertoner. Det er endnu en smuk neglelak, hvor man sagtens kan bruge et lag, men som altid har jeg valgt at bruge 2.

Sidst, men ikke mindst, viser jeg Jer Acacallis Goodie.

Acacallis Goodie er en smuk lilla creme neglelak. I forhold til de to andre i kollektion, kan den komme til at virke kedelig, men det er den slet ikke. Jeg synes simpelthen, at den er så fin. Denne lak er ikke lige så pigmenteret som de to andre, men jeg skulle kun bruge to lag, for at få den til at dække.

På billederne har jeg også brugt Appeal4s Hollis Milkweed og Sweet Rose. Blomsterne er tegnet med akrylmaling.

Kort sagt, er det en super fin kollektion, hvor hver eneste lak er fantastisk. Det er virkelig rart at se en kollektion fra Appeal4, hvor man ikke skal bruge mange lag, for at opnå en heldækkende effekt. Når der kun er 3 lakker i kollektion, synes jeg faktisk godt, at man kan tillade sig at købe dem alle sammen, især fordi de bare er så fine. 

Jeg vil lige nævne, at jeg selv har købt alle neglelakkerne. Mine holdninger er helt mine egne og jeg er ikke blevet betalt for at sige gode ting om lakkerne.

No comments