Easy Dotticure - H&M - Serenity Now

Som neglelaksblogger kommer man tit til at købe neglelak, men det er måske ikke så tit, at man er lige god til at få prøvet alle farverne. Der er lakker i min kollektion som jeg har ejet i flere år, men som jeg aldrig har rørt. Det er virkelig ikke noget jeg er stolt af, og jeg forsøger også at få afprøvet de lakker, som bare står og samler støv.

Dagens lak, der aldrig er blevet afprøvet før hedder Serenity Now og er fra H&M. Det er egentlig en ret fin blå lak, som jeg er glad for at eje, men som jeg simpelthen ikke har fået brugt endnu. Jeg valgte at kombinere den med OPI’s Get You Number og en simpel dotticure.

Jeg er ret glad for resultatet og lakken er jo også super fin! Jeg ved virkelig ikke, hvorfor jeg ikke har fået prøvet den før!

__

While I’m good at buying polish, I’m not always too good at using them. Unfortuneatly, it happens that I buy a polish and then I don’t use it for years. It’s not something that I’m proud of, and I’m trying to use some of my untried polishes.

Today’s untried polish is called “Serenity Now” and it’s from H&M. It’s a pretty blue polish that I chose to combine with OPI’s Get Your Number and a dotticure.


I really like the result, and I’m not quite sure why I haven’t used this polish yet. It’s quite pretty!  No comments