Minnie Mouse Dotticure

Her forleden dag fandt jeg en af mine mini OPI lakker og besluttede mig for at bruge den. Lakken bliver kaldt ’A Definite Moust Have’ og er en pink neglelak med smukt shimmer. I noget lys ligner det næsten en pink koralfarvet neglelak. 

Eftersom lakken er inspireret af Minnie, besluttede jeg mig for at lave en Minnie dotticure. Da jeg også ville have noget glitter, besluttede jeg mig for at bruge Essies Pinking About You. 

Jeg synes at det er blevet en rigtig fin mani!

__

The other day I found one of my OPI minis and decided to use it. The polish is called ‘A Definite Moust Have’. I’d describe it as a pink polish with very pretty shimmer, though it looks kind of coral at times.

Since the polish was inspired by Minnie, I decided to do a fun Minnie dotticure. I wanted some glitter too, so I added Essie’s Pinking About You.

The result is really fun and I do like it!


No comments