Tribal Nails

Så blev det tid til tribal nails!
Til at starte med lavede jeg en tofarvet gradient. Jeg brugte Appeal4’s Lavender Daffodil og Gabroni nr. M06.
Da jeg havde lavet den, var jeg simpelthen ikke tilfreds. For at en gradient skal blive rigtig flot ifølge min mening, skal man mindst bruge tre lakker af den samme farve i forskellige nuancer. Med kun to farver synes jeg tit, at overgangen ikke bliver god nok.
Men nok om det. Jeg besluttede mig for at dække denne gradient med tribal mønstre og synes selv at det blev okay. Der er noget ved denne mani, som jeg ikke helt kan lide, selvom jeg brugte flere timer på den. Min familie var heller ikke helt vilde med den, måske grundet baggrundsfarverne. Næste gang prøver jeg nok at lave turkise tribal nails.
Men indtil da, vil jeg da gerne høre, hvad I synes?

__

It’s time for gradient nails!
At first I made a gradient using Appeal4’s Lavender Daffodil and Gabrini’s nr m06.
I didn’t really like this gradient, since I only used to colors, so I decided to cover it up with tribal patterns.
I really like my patterns, but I’m not too fond of this mani. Maybe it’s because of the gradient?
Next time I’ll definitely try a turquoise gradient.

But until then, what do you think of this mani?
No comments