Turquoise Gradient

Jeg er i den grad en blogger, hvis ære ligger i at komme med komplicerede designs. Jeg vil så gerne imponere folk med detaljerede tegninger. Hele tiden forsøger jeg at forbredre mig, men efter at have blogget i et år, er jeg kommet frem til, at nogle gange er det bedst at holde det helt simplet – og det simple imponerer også en del af mine følgere. Derfor er det nu blevet tid til en gradient, med nogle af mine yndlingsfarver, nemlig turkis og grøn.

Til dette design har jeg brugt Appeal4’s Hollis Milkweed som hvid base, hvor jeg efterfølgende har lavet en gradient med Barry M’s Sugar Apple, Watermelon og Essie’s where's my chauffeur. Til sidst afsluttede jeg med et lag Fairy Dust fra China Glaze.

___

I’m a blogger whose honor lies in complicated designs. I really want to impress people with my detailed skills and I’m constantly trying to improve them. After blogging for over a year, I have realized that sometimes, less is more. Sometimes my most simple manis are the most popular ones. That’s why, I’ve decided to share a simple mani with you, using my favorite colors. A simple turquoise gradient.

The colors I used are Appeal4’s Hollis Milkweed as a base, Barry M’s Sugar Apple and Watermelon and Essie’s where's my chauffeur. I topped everything off with China Glaze’s Fairy Dust.


No comments