Grey Stamping

Hej med Jer,

Jeg må sige, at jeg langt om længe er ved at blive lidt glad for stamping. Det er begyndt at gå bedre, og efter jeg har fået det helt rigtige værktøj til det, er det begyndt at virke for mig – langt om længe. Dette design skulle matche det tøj jeg havde på til en bytur med veninderne. På selve dagen skulle jeg faktisk være vært, og maden og make-uppen var der ikke helt styr på, men neglene var da selvfølgelig det der blev lavet først.

Jeg havde en grå top på, med et sort mønster – derfor blev der stampet med sort neglelak ovenpå ELF’s Misty Haze. På resten af fingrene kom der lidt glimmer på - jeg brugte Ciaté’s Blizzard.

Alt i alt, synes jeg faktisk at dette design blev fint. Det tog desværre lidt tid at lave, da min sorte neglelak drillede, men sådan er det.

Jeg håber, at I kan lide designet,

//Milena

__

Hello guys,

I’m finally getting the hang of stamping. This design was supposed to match a top I was wearing a few weeks ago. I was spending some time with my friends, and I was supposed to be the host, so of course my nails had to be pretty… but I kind of forgot I had to take care of the food and my make-up too…

Anyways, since I wore a grey top with a black pattern, I decided to stamp a pattern on a grey base – I used ELF’s Misty Haze. I decided to add some glitter accent nails – I used Ciaté’s Blizzard.

I actually like this design, even though I had some trouble with the black polish.

Until next time,


//Milena
No comments