Magical Monday

Så blev det mandag igen, og det må vi hellere fejre med en magisk mani! For hvad er bedre end glitter og enhjørninger, på det der plejer at være en grå og trist dag? Intet.

Jeg så denne mani på instagram og tænkte, at jeg blev nødt til at lave noget lignende. Egentlig var jeg bange for, om jeg ville være i stand til at lave en lignende base, men det gik faktisk fint, som I også kan se på billederne.

Jeg startede ud med en hvid base, Appeal4s Hollis Milkweed. Bagefter fandt jeg en gradient svamp frem og lavede den farverige base med Barry Ms Kiwi, (grøn) Guava (blå) og Gabrinis M07 (lilla). Da basen var færdig, toppede jeg det med en omgang Fairy Dust fra China Glaze.

Da det ellers var tørt, fandt jeg noget hvidt akrylmaling frem og begyndte at tegne de forskellige mønstre – og ja, jeg kan faktisk tegne med venstre hånd også.

Resultatet blev rigtig fint, men da denne mani begyndte at skalle ret hurtigt, holdte den ikke længe. Men det gør nu ikke så meget – det betyder bare, at det er tid til en ny mani!

God mandag derude,

//Milena

__

It’s Monday again so let’s celebrate that with a magical manicure! For what’s better than glitter and unicorns on a Monday? Nothing!

I saw this mani on instagram and I knew I had to recreate it. I was a bit afraid of how the base would turn out, but it went fine. I just used a gradient sponge and woila. I used Barry M’s “Kiwi”, “Guava” and Gabrinis M07. After that I topped everything with China Glaze’s Fairy Dust.

After adding a fast drying top coat, I started drawing the random patterns with acrylic paint – and yes, I can paint with my left hand from time to time!

The result turned out great, but unfortunately it chipped very fast! That’s okay I guess, since that gives me an excuse to do more nail art.

Have a great Monday out there,

//Milena
No comments