Pink Glitter Gradient

Hej med jer,

Så blev det tid en til pink glitter gradient. Jeg havde den super smukke Baby Orchid på fra Appeal4 og vidste ikke, hvad jeg skulle stille op med den. Efter 2 dage med pinke negle, besluttede jeg mig for at lave en glitter gradient, med Appeal4s Spotted Rock and Roses.

Jeg elsker virkelig Spotted Rock and Roses, fordi der er så meget glitter i, i forhold til basen. Dog havde jeg kun denne mani på i 10 minutter, da jeg ikke havde en peel off base på nedenunder og jeg magtede ikke at slås med acetone og glitter, så det skulle af lige efter jeg havde fået taget billeder.

Næste gang jeg laver en glitter gradient, husker jeg en peel off base, for denne mani blev virkelig smuk!
__

Hello guys,

It’s time for a glitter gradient. I wore the beautiful polish ‘Baby Orchid’ by Appeal4 for 2 days and decided to add some glitter.

For this glitter gradient, I used Appeal4's Spotted Rock and Roses. It’s really an amazing glitter polish, since there’s so much glitter in the base.

The only bad thing I have to say about this mani, is that I had to remove it after taking the pictures – I forgot to use a peel off base and I really didn’t want to spend time removing glitter polish!


Next time I’m doing glitter gradients, I’ll make sure to remember to add a peel off base, since this mani turned out so beautiful!No comments