Appeal4 Holografisk kollektion - Swatches


En del af Jer har efterspurgt swatches af Appeal4s holografiske kollektion, og jeg har endelig fået skrevet et indlæg til Jer - og langt, det bliver det! 

Inden jeg begynder, vil jeg bare sige, at dette indlæg bliver langt og meget nede på jorden. Jeg kommer til at skifte negleform midt i indlægget, men det er fordi jeg ikke swatchede alle lakker på en dag. Desværre blev mine hjørner for svage på mine firkantede negle, så jeg har filet dem runde i håb om at det gør dem stærkere – jeg beklager skiftet, men jeg håber, at I finder dette indlæg nyttigt alligevel.

Den holografiske kollektion består af 21 lakker - fra nr. 60-80. Der var 4 af lakkerne der var udsolgt, da jeg besluttede mig for at købe dem alle, så i mit indlæg vil I se de 17 jeg har kunnet få fat på. Det skal lige siges, at det er testere vi har at gøre med - dvs. intet officielt! 

Appeal4 - No. 60 - Black Orca

Den første neglelak har nummeret 60 og hedder Black Orca. Som navnet også antyder, er det en sort holografisk neglelak. Black Orca er en rigtig lækker lak, og skulle have 2 lag for at blive heldækkende. Denne lak har I allerede set på bloggen før, så hvis I mangler nail art inspiration finder I det her.Appeal4 - No. 61 - Pearl of the Sea

No. 61 har navnet Pearl Of The Sea og er en holografisk top coat. Det vil sige, at man kan bruge 1-2 lag over hvilken som helst neglelak, og transformere den til en holografisk neglelak. Jeg har ikke lige selv haft mulighed for at prøve det endnu, men det lyder ret smart. Jeg ville lige se, om det nu var muligt at få den heldækkende. På billedet har jeg brugt 4 lag, og man kan altså stadig se lidt af ens neglekant, men hvis det ikke generer en, kan man sagtens bruge denne neglelak alene. Super flot neglelak, med en stærk holografisk effekt.

Appeal4 - No 62 - Delphinium Grey


No. 62 har navnet Delphinium Grey. Jeg skal ikke lyve – den minder utroligt meget om no. 61, men den store forskel er, at denne er ”mere farvet”. Hvor den anden var mere klar, er denne faktisk mere grå, når man kommer op i lagene. Denne neglelak er også super flot, men den er mindre holografisk end Pearl of the Sea. På mine billeder har jeg brugt 3 lag, men et 4 ville have gjort den helt heldækkende.

Appeal4 - No 63 - White Sea Dragon

No. 63 har navnet White Sea Dragon og er en lysegrå ’creme’ holo. Jeg ved faktisk ikke, om man kan bruge det begreb, men det jeg mener, er, at den holografiske effekt ikke er så stærk. Det er stort set en grå cremeneglelak, tilsat lidt extra, som i dette tilfælde er holo. Selvom den ikke har et stærkt holografisk udtryk, er jeg stadig glad for denne neglelak. Den er jo super flot. På mine billeder har jeg brugt 3 lag.

Appeal4 - No. 64 - Seahorse of the Sea

No 64 har navnet Seahorse of the Sea og er en lysegrøn holo. Den havde en medium holo-effekt, dvs. At det ikke er en af de vilde holo’er i kollektionen, men det er heller ikke en creme holo. Dækevnen var ikke super fantastisk, så jeg brugte 3 lag på dette billede, men jeg kunne stadig ane min frie kant, så et 4 lag ville måske ikke have været så tosset. Farven er måske ikke lige mig, men det skal da ikke ændre ved, at det er en fin grøn holo.

Appeal4 - No. 66 - Tropical Reef

No 66 har navnet Tropical Reef. Tropical Reef er en grønturkis holo. Hvis man har fulgt mig i noget tid, ved man, at jeg elsker turkis. Derfor er der ikke så meget at sige om denne lak, da jeg er smaskforelsket i den. Jeg har før brugt den i et design lige her og den er også super flot alene. Jeg brugte tre tynde lag, for at opnå en heldækkende effekt.

Appeal4 - No 67 - Ocean Bubbles

No. 67 har navnet Ocean Bubbles. Der er egentlig ikke så meget at sige om denne lak. Det er en fin lyseblå neglelak, der er super frisk her til sommer. Det eneste der generede mig en smule, var dækevnen. Jeg brugte 3 tynde lag, men følte, at jeg sagtens kunne have brugt et 4. Hvem ved – måske er det bare mig, der skal til at bruge tykkere lag.

Appeal4 - No 68 - Blowfish's Blues

Piv piv, der kom de runde negle… No. 68 har navnet Blowfish’s Blues. Blowfish’s Blues er en kongeblå holo. Den holografiske effekt er super kraftig i denne lak og farven er ret intens, så husk for guds skyld en base coat, for denne fætter stainer altså. Jeg brugte 2 lidt tykkere lag på dette billede.

Appeal4 - No. 69 - Under The Sea 

No 69 har navnet Under The Sea og er den lyseste lyseblå i den holografiske kollektion. Kan jeg lige få et minut til at fælde tårer af glæde over navnet. Det er jo smukt og jeg får lyst til at tegne den lille havfrue og alle hendes venner… Under The Sea er en af creme holo’erne. Den holografiske effekt er nedtonet, men det er stadig en super smuk neglelak. Jeg brugte 2 lag på mine billeder.

Appeal4 - No 70 - Pacific Sea Nettles

No. 70 har navnet Pacific Sea Nettles. Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal beskrive farven på denne… En icy blå. Den er mørkere end Under The Sea, men den er stadig lyseblå… Denne er bare mere kølig, men stadig vildt flot. Den havde en fin holografisk effekt og var heldækkende efter 3 lag.

Appeal4 - No 71 - Titanics Secrets

No 71 har navnet Titanics Secrets. Da jeg først bestilte denne lak, troede jeg, at det ville være en mørkeblå. Det viser sig så, at det faktisk er en mørkelilla neglelak, med blå undertoner. Nej, det var ikke helt, hvad jeg forventede, men nøj, hvor er den også fin! Den holografiske effekt er helt i top og jeg brugte 2 lag på billedet.

Appeal4 - No. 72 - Iris-h Starfish


No 72 har navnet Iris-h Starfish. Det er lys lilla, der har et cremeholo finish. Jeg har et lidt mærkeligt forhold til farven lilla. For det meste bryder jeg mig ikke så meget om farven, men nogle gange elsker jeg den. Da jeg først havde denne lak på, syntes jeg, at den var super fin, men når jeg kigger på mine billeder, tænker jeg ’meh’. Om I kan lide den eller ej, kan nok kun I bedømme. På billedet ses 2 lag, men et 3 ville nok have dækket kanten fuldstændig.

Appeal4 - No 74 - Puffer Angels


No 74 har navnet Puffer Angels og er en lyserød neglelak. Nøj, hvor er denne bare smuk. Den holografiske effekt er for vild. Jeg blev godt nok positivt overrasket over denne, undskyld mit sprog, men hold kæft hvor er den bare smuk. På billedet ses 3 lag.

Appeal4 - No. 75 - Soft Corals

No 75 har navnet Soft Corals og er en sart lyserød holo. Dette er endnu en af creme holo’erne. Soft Corals var lige så fin at arbejde med, som alle de andre, men farven er slet ikke mig. Jeg er faktisk ikke så glad for lyserød igen, så dette er en ’meh’ neglelak for mig. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogen derude, der er mere begejstret for den slags farve. På billedet ses 3 lag.

Appeal4 - No 76 - Crown of Thorns Starfish

No 76 har navnet Crown of Thorns Starfish og er en cremeholo. Jeg ved ikke helt, hvordan man skal beskrive farven... en mørk gammelrosa måske? På billedet ses 3 lag. Farvemæssigt er denne neglelak ikke lige mig, men udover det, var der faktisk ingen problemet med den.

Appeal4 - No. 77 - Sweetlips

77 har navnet Sweetlips og er en lyserød holo, med røde undertoner. Denne farve faldt mere i min smag. Lakken kan godt minde lidt om Puffer Angels, men denne er knap så holografisk og mere rød i sit udtryk. På billedet ses 2 lag.

Appeal4 - No. 78 - Hexarocal-Icious

Sidst men ikke mindst, no. 78, der har navnet Hexarocal-icious. Dette er en super lækker koralrød holo! I har set den før i dette indlæg og den er stadig smækker lækker. 2 lag og så er man godt kørende!

Puha, så fik jeg endelig swatchet hele 17 lakker... Det tog sin tid, men på den anden side, er det rart, endelig at have lidt styr på holo'erne. Og nu til det store spørgsmål? Behøver man eje dem alle? Jeg er personligt vildt glad for størstedelen af kollektionen - ja, jeg kunne sagtens have undværet nogle af de lyserøde, men det er nu ikke sådan, at jeg fortryder at have købt lakkerne. 

Hvis jeg skulle vælge nogle få ud som must haves ville det være Black Orca (60), Pearl of the Sea (61), Tropical Reef (66), Under The Sea (69), Puffer Angels (74) og Hexacoral-Icious (78). Faktisk ville jeg nok købe alle de blå holo'er, men igen, jeg er jo tosset med blå og turkis, så det undrer vel ikke nogen. 

OBS! Da disse lakker ikke er en del af nogen officiel kollektion, kan man kun købe dem ved de lagersalg Appeal4 afholder.

Jeg håber at I kunne bruge dette indlæg og har I nogle spørgsmål, så sig endelig til!

God mandag

//Milena 

Alle lakkerne i dette indlæg er købt af mig selv. 

No comments