Appeal4; Teal Blue RosebayDet er så tit, at jeg har helt almindelig neglelak på i hverdagen og så giver den gas med nail art i weekenden. Nogle gange elsker jeg bare at se på en perfekt lakeret neglelak uden noget som helst – samtidig hader jeg at lave swatches, so derfor ser man det ikke så tit på bloggen.

I dag vil jeg gerne vise Jer Appeal4s Teal Blue Rosebay.

Jeg har faktisk rigtig svært at ved beskrive denne farve. Som lakkens navn antyder, har den en teal nuance, altså blågrøn. 

Super flot creme lak, der kun skulle have to lag, for at dække – til gengæld tørrede den ufattelig langsomt… Næste gang må jeg hellere slutte af med en hurtigtørrende top coat.

//Milena

__

I often wear nail polish on its own throughout the week and do nail art when it’s weekend. Sometimes I just love the clean look of a perfectly polished polish. At the same time I hate to make swatches, so I don’t show polishes on their own that often.

Today I want to show you Appeal4s Teal Blue Rosebay.

It’s a pretty dark teal crème. It's a super pretty polish, but the drying time was not that good... next time I'll make sure to use a fast drying top coat. 


//Milena


No comments