Essie; Find Me An Oasis

Essie - Find Me An Oasis

Essies Find Me An Oasis er en klassiker, der har den smukkeste lyseblå farve. Det der gør den så speciel, er, at den nærmest er hvid, med et hint af blå. Eftersom jeg personligt elsker blå var det en must-have neglelak i min kollektion, men jeg tror, at de fleste vil være enige i, at det er en neglelak man bare må eje.

I forhold til applikationen, synes jeg, at den er lidt tynd, men kan skal bruge 2-3 lag, alt efter tykkelsen af ens lag.  

For at pifte denne ellers så smukke neglelak lidt op, valgte jeg at stampe. Jeg er sgu ved af blive lidt af en haj, når det kommer til stamping. Det er ikke perfekt endnu, men det er meget bedre, end da jeg startede.

Lakken jeg har stampet med hedder ’Whortleberry’ og er fra Appeal4. Stampingpladen har jeg købt på bornprettystore for lang tid siden.

Jeg håber som altid, at I synes om mit design!

God mandag derude,

//Milena

__

Essie’s Find Me An Oasis is a timeless classic. It’s a very hyped polish and any Essie-lover seems to own this particular shade. Find Me An Oasis is a very beautiful pale blue crème. What makes it so special is that it’s almost an off-white polish with blue undertones.

The formula is a little thin though, but you’ll need 2-3 coats to get it opaque, all depending of the thickness of your layers.

Just to add a little something to this polish, I decided to stamp yet again.

The polish I stamped with is ‘Whortleberry’ from Appeal4 and the stamping plate is one that I bought from bornprettystore a long time ago.

I hope you liked this design,

Have a great Monday,


//MilenaNo comments