Future full of holos...

Black Orca - No 60

Mangler I mere inspiration til hvordan I kan bruge holografiske neglelakker? Det håber jeg, får jeg har endnu et design klar til Jer!

Jeg ved faktisk slet ikke, hvad jeg skal sige denne gang. Det tog virkelig lang tid, men det var det værd. Jeg kan dog virkelig godt lide det. Der er noget geometrisk/futuristisk over mønstret, og det passer jo vildt godt til den sorte holografiske neglelak.

__

Do you guys need more ideas for holographic nail art – I sure hope so, because I have another design ready for you!

I actually don’t know what to say this time. It did take time to make this design, but I do like it. There’s something geometric/futuristic about the geometrical design, and the black holographic polish fits that theme so well!
Lakkerne som jeg har brugt er Appeal4s Hollis Milkweed og Black Orca.  

//Milena

__

For this design I used Appeal4s Hollis Milkweed and Black Orca.

I hope you like it!


//Milena


No comments