Glittery Green Mani
Da jeg for et par dage siden stod og skulle have neglelak på, vidste jeg slet ikke, hvad jeg havde lyst til. Det eneste jeg vidste, var, at det gerne måtte gå hurtigt. Jeg kom så i tanke om denne mani, som jeg har lavet i blå version og tænkte, at det måske kunne se flot ud i grøn – og så ville jeg da også gerne teste min nye grønne glitterlak.

Jeg synes faktisk at denne mani blev fin og jeg elsker, at man kan lave den i alverdens farvekombinationer – hvis jeg dog skal være helt ærlig, så er jeg mest vild med den blå version.

Jeg brugte følgende lakker

Barry M – Kiwi
China Glaze – Pine-ing For Glitter


//Milena

___

A few days ago I wanted to do my nails, but I felt so uninspired. The only thing that I knew was that I wanted to do something fast. I remembered this mani which I’ve done in a blue version before and decided that I wanted to do the same thing, just with green colors – that way I could try my new green glitter polish.

I think that it turned out pretty cute, though I do prefer the blue version.

Polishes used are

Barry M – Kiwi
China Glaze – Pine-ing For Glitter

//MilenaNo comments