Negative Space Flower Crown
Blomster og sommer er en god kombination, især på neglene. Jeg så dette design hos nailstorming, og vidste, at jeg blev nødt til at lave noget lignende!

Den gule lak jeg har brugt er Appeal4s Bay of Cadiz. På mine negative space blomsterkrone negle startede jeg ud med et lag af en sheer tint hvid fra Flormar – White Dance. Da det ellers var tørt, brugte jeg lak og akrylmaling til at tegne de fine blomster.

Hold da op, hvor er jeg glad for dette design. Det er så festligt og sommerligt! Jeg ser allerede frem til sommer!

God dag derude.

//Milena

__

Flowers and summer sounds like a good combination, especially on the nails. When I saw this design by Gianna, I knew I had to recreate it.

The yellow polish is Appeal4’s Bay of Cadiz. On my negative space nails I started out with a sheer white polish from Flormar called White Dance. When that was dry, I did some flowers with acrylic paint and polish.

Wow, I’m in love with this design. It’s so fresh and clean! Definitely not my last time doing this!


//Milena


No comments