When your theme and nails match...

Tropical Reef - No. 66

Sol og sommer hænger tit og ofte sammen med neonneglelak, men det er en trend som jeg aldrig har været særlig vild med – især fordi jeg bare ikke er spor begejstret for skrigende neglelak… til gengæld er jeg 100% med på holo bølgen.

Jeg har tidligere vist Jer Appeal4s Snow in Summer, men jeg viste Jer aldrig det endelige resultat! Og her er det så!

__

Summer is often associated with neon nail polish, but I have never really liked them. They are too bright and ‘in your face’ for me to like them. A trend that I do like is holographic polishes! 

Earlier I showed you Appeal4's Snow in Summer, but I never showed you what I did with it. Here you have the result.
Den holografiske neglelak jeg har brugt er fra Appeal4 og har navnet Tropical Reef. Tropical Reef er en super smuk grønturkis holoneglelak! Den er super fin og nem at arbejde med.

Jeg valgte at kaste mig ud i et striping tape design, da jeg faktisk ikke ved, hvad man ellers kan lave af nail art med holografiske neglelakker. Det er ikke så tit at jeg arbejder med holo’er og det er først nu, at jeg rigtig har fået mig skaffet holo’er, der er nemme at arbejde med.

Alt i alt er jeg super tilfreds med designet, og så fik jeg også eksperimenteret lidt med mine billeder.

Pas på Jer selv,

//Milena

__
  
I decided to do a striping tape mani using Appeal4s Tropical Reef. I really like how it turned out! The holographic polish was easy to work with and it looks like summer on your nails! 

I hope you like it too!

Take care,


//Milena
No comments