Appeal4 - Going To Miami - Swatches

Så er Appeal4 klar med deres nye sommerkollektion! Kollektionen har fået navnet ’Going To Miami’, og er lige så frisk som Will Smiths sang! Kollektionen indeholder 5 cremelakker og 2 glitter toppere! Men lad os kaste os ud i det!

Baby Palm Tree

Appeal4 - No 128 - Baby Palm TreeDen første lak har fået navnet Baby Palm Tree og er en pastellime cremeneglelak, med neon undertoner. Så lad os bare kalde den en pastel neon. Jeg plejer ikke at være så vild med lime, men lige denne farve er jeg helt vild med! Den er så fin og frisk og sommerlig og jeg bliver så glad af at have den på. Den var ikke helt nem at arbejde med, så den fik 3 lag, da den stadig var lidt ’patchy’ efter 2 lag. Det kan jeg sagtens leve med, nu når farven er så skøn!

Soft Wave

Appeal4 - No 129 - Soft WaveDen næste lak har fået navnet Soft Wave og er en sart pastelmint cremeneglelak. Jeps, dette er min yndlingslak i hele kollektionen. Denne farve har simpelthen stjålet mit hjerte! På billederne har jeg brugt 2-3 lag, da første lag ikke blev lige pænt ved dem alle.

Beach Clubbing

Appeal4 - No 130 - Beach Clubbing


Beach Clubbing er en pastelblå cremeneglelak. Super smuk neglelak, der skulle have 2 lag for at dække.

Night at the Beach


Appeal4 - No 131 - Night at the Beach

Radient Fairy Bells vs. Night at the Beach

Night at the Beach er en lyserød pastelneglelak. Super fin farve, der skulle have 2 lag for at dække. Den mindede mig lidt om Appeal4s Radient Fairy Bells. Derfor har jeg også lige lavet en swatch sammenligning, så I kunne se forskellen.

Dress to Kill

Appeal4 - No 132 - Dress To Kill


Matilija Poppy vs. Dress to Kill

Dress to Kill er en fin lilla neglelak. Det ser ud til, at farven er ret trendy rundt omkring, men den siger mig ikke så meget. Måske kan det være, at jeg bliver vild med den, jo mere jeg bruger den. Den skulle have 2 lag for at dække. I flasken lignede den lidt Matilija poppy. Jeg synes at lakkerne er ret så forskellige, men I får nu en swatch sammenligning alligevel.

Running up a High Hill

Appeal4 - No 133 - Running up a High HillRunning up a High Hill er en effekt top coat. Den har en blå/grå base tilsat ’glass flecks’ i pink og lilla. Jeg synes, at det er en super fin lak, og på mine billeder har jeg brugt 2 lag af Appeal4s nye sorte lak Everlasting Ebernee, samt 2 lag af Running up a High Hill – dog havde jeg slet ikke behøvet at bruge 2 lag, da 1 ville have været lige så fint.

Dancing All Night

Appeal4 - No 134 - Dancing All Night

Sidst men ikke mindst har vi Dancing All Night der er en holografisk glitter top coat. Jeg troede ikke, at jeg ville blive så vild med denne neglelak, men den er bare så smuk, især i solen, hvor den holografiske effekt er vildt fin – den er super smuk over gradients, kan jeg afsløre. På billedet ses 1 lag over Baby Palm Tree.

Alt i alt er jeg super glad for denne kollektion! Har man mulighed for det, synes jeg, at man skal snuppe alle farver, men mine favoritter er Baby Palm Tree, Soft Wave, Beach Clubbing og Dancing All Night. Farverne er super fine, og hænger vildt godt sammen. 


Lakkerne kan købes hos Appeal4 og deres officielle forhandlere fra uge 25 af J  

Jeg har selv købt alle lakker til dagens indlæg! 

No comments