Fresh Flowers

OPI - That's Hula-Rious


Min OPI samling består af sølle 8 neglelakker, men jeg er altså nærig og OPI er dyrt, selv når det er på tilbud. Jeg kunne dog ikke lade være med at købe OPIs That’s Hula-rious, da den kunne købes i Rema til 59 kr. Jeg havde kigget på den længe og det er bare en af de farver, som man må eje fra OPI.

Skuffet blev jeg heller ikke! Applikationen var vildt god, og det samme kan jeg sige om formularen. 2 lag skulle der til, hvilket slet ikke er tosset. Jeg valgte at lave disse fine blomster ovenpå lakken og jeg kan også afsløre, at dette design fik æren af at være på mine negle i 4 dage – ret vildt. Til blomsterne brugte jeg Appeal4s Hollis Milkweed, og de sorte små prikker er tegnet med sort akrylmaling – ih altså, hvor ser det bare fint ud nu her om sommeren.

Alt i alt er jeg super tilfreds med både lakken og designet!

//Milena

___

I finally decided to purchase OPI’s That’s Hularious and I’m not disappointed. The polish applied like a dream, and I only used 2 caots. I added some white flowers using Appeal4’s Hollis Milkweed – the black dots are made with acrylic paint.

I really loved this design, and I kept it on my nails for 4 days!

I hope you guys like it,


//MilenaNo comments