Golden Flakies


Appeal4 - Red Hot Poker + BarryM - Treasure ChestDet er ikke så tit, at jeg bruger glitter. Jeg følte mig dog slet ikke inspireret, så jeg tænkte, at jeg havde brug for noget lidt anderledes og hurtigt. Derfor besluttede jeg mig for at bruge Red Hot Poker fra Appeal4 som base og toppe det med BarryMs Treasure Chest.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg synes om kombinationen. På mine negle blev det lidt for meget, men på billederne er det skam helt okay. Og det er slet ikke tosset i mat version.

__

I don’t use glitter very often, but I wasn’t really inspired, and I needed something quick and easy. Therefore I painted my nails with Appeal4's Red Hot Poker and topped it with BarryM's Treasure Chest.


I’m not sure what I think of this. I wasn’t too fond of it on my nails, but it does look kind of nice on the pictures. And I also like the matte version.
No comments