I have a right hand too...

Jeg har en højre hånd. Surprise. Jeg ved ikke hvorfor jeg besluttede mig for at lave dette design på min højre hånd, men helt tosset blev det nu ikke. Selvfølgelig tror jeg, at det ville være blevet flottere, hvis jeg for det første havde lavet det på venstre, og for det andet havde gjort mig mere umage, men det går an.

Jeg kan virkelig ikke huske, alle de grå lakker jeg brugte til dette design, men jeg tegnede mælkebøtterne med akrylmaling. Jeg så et lignende design af instagrammeren Lieve91.

Ha’ en god dag derude.

//Milena

__

Yes, I have a right hand. Surprise. I’m not really sure what made me draw on my right hand, but I just did. The result isn’t too bad though. I would have been prettier, had I done it with my dominant hand, but oh well. It’s still kind of charming.

I don’t remember all the grey polishes I used, but I did use black acrylic paint for the dandelions. I saw a smiliar design on Lieve91’s profile.


//Milena


No comments