Mani swap med Nail Newbee

Mange tror, at det at blogge er en solo beskæftigelse – Efter over et års blogging kan jeg dog konstatere, at det langt fra er sandt. Mig og Louice fra Nail Newbee har slået os sammen (igen!) og har denne gang lavet en mani swap – et hashtag på instagram, hvor man genskaber den anden persons design!

Louice er simpelthen en af de skønneste bloggere og mennesker, jeg har lært at kende. Hun er så klog og samtidig så sød og svarer på alt og alle spørgsmål jeg nu måtte have – og så er hun smadder dygtig. Se selv hendes version af min magiske enhjørning! 


Min gamle enhjørning 
Louices fantastiske version :)

Jeg synes i den grad at Louices mani blev fantastisk, og hendes negle er super skarpe som altid!

Det var så svært at vælge en mani, men det endelige valg faldt på hendes girafmani! Jeg synes at den var så kær! Jeg brugte Appeal4s Sahara Rose som base og akrylmaling til resten.

Louice's gamle giraf mani
Min version :)

Alt i alt var det en fornøjelse at arbejde sammen med Louice igen! Det er nok ikke sidste gang, at vi kaster os ud i et samarbejde.

Jeg håber, at I kan lide vores mani’er!


//Milena  

No comments