Yet another gradient...

Hvis I læser med nu, er sandsynligheden for at I er gået på ferie, stor. Personligt har jeg selv valgt at arbejde en smule i sommerferien, men da jeg nu arbejder i en SFO, tror jeg det bliver meget hyggeligt med sol og summer – jeg håber i hvert på at jeg kan blive lidt brun på arbejdet!

Jeg lavede for et stykke tid siden endnu en gradient, så den skal i da selvfølgelig have lov til at se. Jeg startede ud med to lag af Appeal4 – Soft Wave. Efterfølgende lavede jeg en gradient med førnævnte farve, OPI – That’s Hularious og BarryM – Watermelon.

__

I’m alive and stuff! So I just wanted to show you another gradient. I did plan on doing some nail art, but that’s just not happening. 

For this design I used two coats of Appeal4 – Soft Wave. Thereafter I did a gradient with the previously mentioned color along with OPI’s That’s Hularious and BarryM’s Watermelon.Jeg kan faktisk smadder godt lide min gradient, og også denne gang var planen at komme noget nail art ovenpå, men det lå bare ikke i kortene denne gang.

God summer!

//Milena

__

Have a great day,

//Milena

No comments