A little stamping

En af de teknikker, som jeg efterhånden ikke er bange for mere, er stamping. Med det rigtige udstyr og lidt øvelse, er det faktisk ikke så slemt. Det er en god teknik, når man er træt og ikke selv kan overskue nail art, og jeg brugte flittigt stamping, da jeg skulle på arbejde.

Pladen jeg har brugt her, er en af de nye fra bornprettystore, og den kan klart anbefales.

__

One of the techniques that I’ve managed to master is stamping. After searching for the right stamper and after lots of practice, I can finally say that I’m getting the hang of it. It’s very handy when you’re tired and too lazy to do some nail art yourself. It’s something that I’ve used quite a lot the times when I had to work.

The plate is one I’ve purchased from Bornprettystore, and I can definitely recommend it.
Til det første design brugte jeg OPI – My Vampire Is Buff og BarryM – Cappuccino. Til det andet design brugte jeg Ciaté – Kiss Chase og Appeal4 – Hollis Milkweed.

Jeg er ikke så vild med mit kaffe design, da det blev en smule for kedeligt for mig, men igen, en god løsning når man har travlt.

Er du også typen, er kan lide stamping?

//Milena

__

For the first design I used OPI – My Vampire Is Buff and BarryM – Cappuccino. For the next one I used Ciaté – Kiss Chase and Appeal4 – Hollis Milkweed.

I’m not digging the coffee design, since it looks a bit boring, but again, it’s a good solution when you need a fast and easy design,

Do you like stamping too?

Take care,


//Milena

No comments