Beachy Nails

Beach Nails

Vi er nu næsten halvvejs ind i juli måned, og jeg kan konstatere at vejret er lort! I år er jeg så heldig at få lov til at blive i Danmark, så jeg føler mig vildt inspireret når jeg står op og ser på den overskyede natur. Det gode ved nail art og kunst er jo, at man ikke altid behøver at blive inspireret af virkeligheden – så dagens negle tager Jer med på stranden, selvom det måske ikke er vejret til det.

Det er lang tid siden at jeg har leget med lige netop denne teknik, men jeg synes at resultatet blev super fint! Jeg vil egentlig ikke forklare så meget hvad jeg har gjort, da jeg genskabte Cris’ design – så tjek endelig hendes insta ud, hvor hun har en tutorial til netop dette design.

Tekstturlakken er BarryM – Majesty, der er en af mine favoritter her for tiden. Udover det har jeg brugt Essie – Mint Candy Apple og Appeal4 – Blue Slide. Den hvide neglelak er Appeal4 – Hollis Milkweed. Alle skallerne og perlerne har jeg købt på bornprettystore.

Alt i alt er jeg super tilfreds med designet, og det får mig til at tænke på sol og sommer, selvom vejret måske siger noget andet.

I må have en god dag derude,

Milena

__

It’s July and some of you might be enjoying the weather. If you live in Denmark like I do, then you might have noticed that a) it’s not summer at all, and b) the weather is quite shitty. So when it looks quite dull outside, I can at least cheer myself up with some awesome nail art.

Today I’m going to show you some beach inspired nails that I copied from Cris – she also has a tutorial, if you’re curious and want to create this look too. Anyways, I’m totally digging this design. It looks just like the beach, and I love the textured sand effect!

For this design I used a current favorite, BarryM – Majesty, Essie – Mint Candy Apple, Appeal4 – Blue Slide and Appeal4 – Hollis Milkweed. The studs and pearls are purchased on bornprettystore.

I hope you guys have a great day, no matter what kind of weather you have! Take care,


//MilenaNo comments