Bestietwinnails: Pastel GalaxyVenner og veninder

Så kom der endelig lidt aktivitet på bloggen. Jeg har den sidste uge arbejdet en del, samtidig med at jeg har været ved at drukne i mit eget snot. Verdens dejligste kombination. Nu hvor jeg er ved at få det lidt bedre, tænkte jeg, at jeg ville vise jer de bestietwinnails jeg har lavet med søde Louise fra NailsAlwaysPolished. Jeg har faktisk mødt Louise, og hun er en helt fantastisk person! Derfor elsker jeg, når vi laver negle sammen.

Vi valgte denne gang at lave pastel galaxy nails. Det var et tilfælde, at det lige blev dette design. Men Louise skrev i en besked at hun ville lave dem, og jeg kommenterede at jeg aldrig havde prøvet det før – og så blev det til en omgang bestie twin nails.

__

Hello guys,

I’m finally blogging again. I’ve been quite sick lately and I’ve been working a lot! But now I finally have some nails to show you. I did some bestie twin nails with Louise from NailsAlwaysPolished. I’ve actually met Louise, and she is such a sweetheart! That’s why I enjoyed doing this even more.

Louises galaxy nails :)

... And my version :)


Jeg synes, at det var vildt fedt at få prøvet noget nyt. Jeg kan godt lide, at man i Louises mani kan se de forskellige farver, så det faktisk ligner en galakse. Mine egne negle blev meget lyse og kontrasten er ikke særlig stor, men de blev nu charmerende alligevel.

Næste gang vil jeg prøve med en større kontrast, selvom jeg nu er ret glad for pastellooket.

Jeg har brugt en del lakker til dette design, nok omkring 7-8 stykker, alt fra pastelpink, til pastel turkis.

Jeg håber, at I kan lide de negle vi fik lavet,

//Milena

__


We decided to do some pastel galaxies, since none of us have tried this technique before. They came out a bit different. Her mani has more contrasts, while mine is very pastel-ish, but I do like the outcome.

I used up to 8 polishes, so I’m not going to mention them this time.

I do hope you like our manis.
Till next time,

//Milena

No comments