Essie stamping

For et stykke tid siden bestilte jeg 4 mini essie lakker fra deres Fall 2014 kollektion. Jeg har bare en svaghed for deres efterårskollektioner, da de plejer at indeholde dækkende cremelakker!

I dagens indlæg fik jeg muligheden for at lege med to af lakkerne. Som base har jeg brugt 2 lag af Take It Outside. Da det var helt tørt stampede jeg med Style Cartel. Designet er måske ikke verdens mest interessante, men jeg kan nu meget godt lide det – og de lakker jeg har købt.

Indtil videre er jeg virkelig glad for begge lakker, og jeg tror, at jeg får dem brugt en del!

//Milena

__

A while ago I ordered some mini essie polishes from their fall 2014 collection. I really love Essie’s fall polishes in general, since they always seem to have a good coverage.

Today I got to play with two of the polishes. I started out with two coats of Take It Outside. When that was completely dry, I stamped with Style Cartel. It’s not the most interesting combination, but I do like it.

The polishes surprised me in a good way, and I can’t wait to play a little more with them!

Take care,


//Milena


No comments