Grey Mix n' Match

Det ser lidt gråt ud i dag – bogstavlig talt.

I dagens indlæg har jeg lavet et gråt mix n’ match look inspireret af Amina2Inspire på instagram. Jeg synes, at det så fedt nok ud og tænkte, at jeg lige så godt kunne prøve det på egne negle. Det er heller ikke et design der kræver de store skills, så derfor kan enhver kaste sig ud i dette.

Til dette design brugte jeg Appeal4 – Hollis Milkweed, Appeal4 – Painted Stars, - Ciaté – Cream Soda og Rimmel London – Shooting Star

Jeg håber I får en god dag derude,

//Milena

__

Today’s nails are a bit grey. For this look I was inspired by Anime2Inspire from instagram. I thought it looked nice, so I decided to try it out myself. It’s not really complicated or anything, so even beginners should be able to do this.  

For this design I used Appeal4 – Hollis Milkweed, Appeal4 – Painted Stars, - Ciaté – Cream Soda and Rimmel London – Shooting Star

Have a great day out there,


//Milena


No comments