My new to-go mani...Hvis der er noget jeg kan lide, så er det flotte hverdagsnegle, der ikke kræver alt for meget tid. Dagens design fandt jeg på instagram hos brugeren nailsbymercedes og jeg må indrømme, at jeg blev smask forelsket både i hendes negle, men også det simple design, da det simpelthen passer til alt og alle begivenheder.

Jeg startede ud med 2 lag af OPIs My Vampire Is Buff. Lige til dette design var lakken faktisk god ved mig, så jeg havde ikke de store problemer med applikationen. Da lakken var helt tør, brugte jeg noget striping tape og lavede en lige streng med BarryMs Majesty og tilføjede løst guldglitter. Når man nu ellers er færdig giver man det en god gang top coat, og så er man faktisk færdig.

Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvad I synes om designet, men jeg er helt vild med det simple og elegante look. My Vampire is Buff er altid en sikker vinder og med denne kombination går man nok ikke helt galt i byen.

Er i lige så vilde med dette design som jeg er?

//Milena

__

I really enjoy simple every day designs that don’t require too much time! I recreated this look by nailsbymercedes and I must say that I’m in love with this mani! It looked absolutely lovely on her nails, so I had to try it myself – spoiler alert – I like it on my own nails too!

I used two coats of OPI’s My Vampire is Buff! It behaved today, so I was satisfied after two coats! That’s a win for me. Let that dry completely, and make a line with a gold polish – for this design I used BarryM’s Majesty. I used striping tape to get the lines crisp and clean. On the stripe I added some loose gold glitter – and that’s it. Add a fast drying top coat, and you’re good to go!

I don’t know about you guys, but I really love this design. My Vampire is always a good choice but this combination just makes it shine!

What do you guys think?

Take care,


//Milena


No comments