Orange gradient...

Mine blogindlægstiter er godt nok ikke spændende for tiden. Forhåbentligt er det ikke på grund af dem, at I kommer og læser bloggen. Ellers er jeg på røven.

I dag har jeg brugt en farve, man ikke så tit ser på bloggen – nemlig orange. Jeg har haft en mini ciaté ståede i snart 2 år og jeg har aldrig brugt den en eneste gang. Orange er bare en farve jeg ikke er godt til – koral ja, men orange nej.

Jeg besluttede mig for at lave en orange gradient, fordi min kreativitet ikke rækker så langt med den orange farve.

Til dagens indlæg brugte jeg Appeal4 – Hollis Milkweed, Essie – Love Every Minute, BarryM – Papaya og Ciaté – Hopscotch


//Milena

__

My post titles aren’t too exciting, but hopefully that’s not the reason why you’re here J

Today I’ll be showing you something new. Yes, I do gradients like all the time, but this time I’m using orange! I never use orange polish… Coral, yes, but orange, no! I’ve had this mini polish from Ciaté laying around for years, and I’ve never used it. Today I decided to do so, and I couldn’t come up with anything other than a gradient.

For this design I used Appeal4 – Hollis Milkweed, Essie – Love Every Minute, BarryM – Papaya and Ciaté – Hopscotch


//Milena


No comments