simplicityFor et stykke tid siden bloggede jeg om nogle Essie lakker fra sidste års forårskollektion. I dag vender jeg tilbage med endnu en. Hovedpersonen i dag hedder Dress To Kilt og det er en super lækker efterårsrød neglelak. Jeg ved egentlig ikke, om der er noget der hedder efterårsrød, men det er nu sådan jeg vil beskrive lakken. Den har bare den perfekte mørke nuance og så er den dejligt pigmenteret! På billederne har jeg brugt 1 lag samt top coat.

Lakken I sig selv var super fin, men da jeg skulle være sammen med nogle veninder, fik den lige et par rosenguld nitter for at tilføje lidt extra.

God dag derude,

//Milena
__

A little while ago I talked about some Essie polishes from the fall collection last year. Today I have yet another one to show you. This pretty thing is called Dress To Kilt and it’s a super gorgeous deep red crème. I just loved fall toned reds, since the bright summer reds just don’t appeal to me. I used 1 coat and a top coat!

The polish was gorgeous on its own, but I decided to use some studs to add a little extra to this mani! I really love this combination.

Take care,


//Milena


No comments