Turquoise stone marble design....Det er ikke så tit, at man ser indielakker på bloggen, hvilket bl.a. skyldes at de tit bliver dyre, når man skal til at tænke på fragt og mulig moms. Men jeg har fået et par indielakker ind af døren, hvilket jeg selvfølgelig er super glad for.

Dagens Indielak er fra mærket Cirque og har navnet Lady Liberty. Det er en grønturkis creme lak, og kort sagt, ja så er den super lækker. Den var vildt nem at arbejde med og krævede to lag for en heldækkende effekt.

Jeg blev inspireret af en ring jeg har købt for nyligt, så derfor har jeg lavet dette marble stone design. Udover Lady Liberty har jeg brugt ByKs Bravo-Yankie-Kllo og Appeal4s Everlasting Ebernee. Jeg glemte helt at man kunne bruge hårspray til denne teknik, så dette blev udført med en parfume, hvilket lugtede lidt grumt til sidst og gjorde, at jeg ikke havde lyst til at bøvle med det i lang tid. Næste gang er jeg sikker på, at resultatet bliver bedre, selvom det faktisk blev ret fint alligevel, især på pegefingeren.

Ha’ det godt,

//Milena

__

You don’t see indie polishes that often on my blog, and that’s mostly because they are so hard to get with shipping and everything. I’ve purchased a few indies though and I’m very excited to show you some of them.

The first one is a green turquoise crème from Cirque named Lady Liberty. The application was flawless and I needed two coats for full coverage. I’m in love!

For this design I was inspired by a ring that I purchased recently. I used ByK’s Bravo-Yankie-Kllo and Appeal4’s Everlasting Ebernee. I actually do like the result, even though it could have been better. I kind of did forget that you could use a hairspray, so I ended up using perfume… and god did my nose burn! Next time I’ll definitely nail it!

Take care,

//MilenaNo comments