yet another flower maniJeg har i lang tid haft lyst til at lave blomster, men jeg kunne slet ikke finde ud af, hvad jeg ville lave – så da jeg så dette design, vidste jeg, at jeg måtte genskabe det på mine egne negle.

Jeg prøvede også noget nyt denne gang – jeg brugte nemlig kun neglelak til designet, da jeg ville prøve det i stedet for akrylmaling. Det gik faktisk bedre end forventet, og på en måde var det rart, at man ikke kunne slette sine fejl.

Basen til denne mani er OPI - My Vampire is Buff. På ringfingeren brugte jeg 1 lag af H&M - Serenity Now efterfulgt af et lag af OPI - Get Your Number. Til blomsterne brugte jeg BarryM - Pomegranate, Essie – Romper Room, Appeal4 – Hollis Milkweed, Appeal4 – Jersey Lily, Rimmel London – Do Not Disturb

Jeg synes faktisk, at blomsterne blev meget fine, selvom de ikke blev lavet med akrylmaling.

//Milena

__

I wanted to do some flower nails, but I didn’t feel inspired at all. When I saw this design, I knew I had to recreate it.

I actually only used polish for this design, which is unusual, since I always use acrylic paint.

For this design I used OPI’s My Vampire Is Buff. For the accent nail I used 1 coat of H&M’s Serenity Now and topped it with OPI’s Get Your Number. The polishes I used for the flowers are BarryM - Pomegranate, Essie – Romper Room, Appeal4 – Hollis Milkweed, Appeal4 – Jersey Lily, Rimmel London – Do Not Disturb

I actually really like the result, even though I used polish instead of acrylic paint.

What do you think of the flowers?

Take care,


//MilenaNo comments