A-England - Proserpine

A-England - Proserpine

Den sidste lak fra mit lille A-England haul er Proserpine fra den nye Rosetti’s  Goddes kollektion.

’Proserpine’ er en mørk petroleumsblå lak, med fine holografiske partikler. Jeg er ikke helt sikker på, hvad der gjorde at jeg skulle have denne farve med hjem, men jeg er nu ret glad for den.

Penslen var lidt stiv og svær at arbejde med, og lakken var lidt tyk denne gang, men til gengæld var det også en sand one-coater, så længe man er i stand til at lægge et pænt lag!

En af mine negle var begyndt at få et svagt hjørne, så jeg filede alle mine basser ned. Jeg synes, at mine negle er svære at arbejde med, når de bliver helt korte, men denne lak fik dem i det mindste til at se lidt pænere ud.

Jeg fik kun taget billeder i sollys, men mon ikke man kan google nogle indendørs swatches?

Den store konklusion må jo være, at A-England laver fantastiske lakker, og at jeg i den nærmere fremtid må anskaffe mig nogle flere!The last polish from my mini A-England haul is Proserpine from the new ‘Rosetti’s Goddes’ collection.

‘Proserpine’ is a petrol blue polish with fine holographic particles. I’m not sure why I even bought this polish, but I’m glad I did!

The brush was a little weird and the polish was a little thick, which made it a bit hard to work with, but it only needed one coat! Since one of my nails started peeling, I ended up filing all my nails, which left me with nubbins. When my nails are so short, they are a bit hard to work with, but this polish made them look better!

I only got some sun-shots, but I'm sure you can find other swatches out there! 

So far I’m very satisfied with A-England and I definitely need more of their polishes in my collection!

Take care,

MilenaNo comments