A-England - Rose Bower Nail ArtJeg lovede at der ville komme mere A-England på bloggen, og hvad jeg lover, ja det holder jeg… for det meste. Men her får I A-Englands Rose Bower, samt lidt nail art.

Rose Bower er en rød neglelak, med lidt lyserøde undertoner. Den har en fin holografisk effekt, der ikke er alt for voldsom, men nok til at gøre den unik. Jeg synes simpelthen at den er SÅ smuk, og jo flere A-England lakker jeg prøver, jo mere forelsket bliver jeg i mærket. Jeg brugte 1 lag på mine billeder, så for mig et det en one-coater! Wow!

Sammen med denne neglelak, brugte jeg også Orlys Mirrorball til et tape design. Mirrorball er en sølv holografisk lak – det har man set før. Men den havde fået så meget omtale, at jeg blev nødt til at have den med hjem. Det, der gør Mirrorball så unik, er at det er en holo med holografisk glitter i. Jeg kan faktisk godt forstå at folk kan lide den, for i solen er den vildt strålende, selvom der skal et par lag til før den dækker.

Da jeg lavede dette design på begge hænder, tog det hundrede og et år inden fik placeret tapen som jeg ville have det, men jeg synes nu at resultatet blev fint, og så er Rose Bower jo også bare så flot at se på!

A-England - Rose Bower - Orly - MirrorballI promised you guys that I was going to show you more A-England polishes, and as promised I present you Rose Bower.

‘Rose Bower’ is a red polish, with slight pink undertones. It has a very subtle holographic effect that’s very pretty in the sun and enough to make it special. I was actually quite amazed by this polish, since I don’t use red that often, but this one is just super stunning! I just used 1 coat on my photos, so it can be used as a one coater – wow!

For this striping tape design, I also used Orly’s Mirrorball. I’ve heard great things about Mirrorball, so I decided to purchase it for myself. It’s a silver holo polish with holographic glitter – I think that the glitter makes this polish quite unique. It’s not super opaque, but very shiny in the sun!

I did this striping tape design on both hands, so it took a while, but I really like the result, and Rose Bower is a true stunner!

Take care,

MilenaNo comments