Fall stampingHej derude,

August måned er ved at være slut, hvilket også betyder at vi må vinkle farvel til sommeren. Jeg synes at det er gået utroligt hurtigt, men samtidig ser jeg en lille smule frem til at lege med efterårslakkerne. 

Selvom jeg har flere sommerdesigns i hovedet, kastede jeg mig nu alligevel over en lak fra Appeal4s efterårskollektion. Basen til denne mani hedder Trendsetter og er som sagt fra Appeal4. Det er min første olivenfarvede lak, og jeg må indrømme at jeg er positivt overrasket. Jeg kan godt se mig selv bruge denne igen når efteråret rigtig bliver skudt i gang - Jeg har her brugt 2 lag og toppet det hele med en matte top coat. 

Den lak jeg har stampet med er A-Englands Saint George, som jeg har snakket meget positivt om i et tidligere indlæg. Rhinestones og stampingplade er købt på bornprettystore.

Jeg synes at mani’en blev super fin, og jeg må ærligt indrømme at jeg nok er begyndt at stampe mere og free-hande mindre… Men mon ikke der snart kommer noget frihåndsnail art fra min side af.

God dag derude.


Hi lovelies.

August is coming to an end and it’s time to say bye bye to the summer polishes. Sometimes it feels like time is flying and there’s no way to put it on pause. On the bright side, a part of me can’t wait to play with my fall one-coaters… a tiny part of me, at least.

In order to be ready for fall, I decided to use a polish from Appeal4’s fall collection… I’m not completely done with summer, but consider this a sneak peak.

The base for this mani is called ‘Trendsetter’ and it’s a olive green crème polish. I don’t own anything like this color in my collection, so I was quite pleased. I used A-Englands Saint George as a stamping polish. The plate and rhinestones are from bornprettystore.

I really like the result, and I’m totally digging matte nails lately.

Are you guys ready for fall?


- Milena


No comments