matte eleganceEssies ’Ballet Slippers’ er en rigtig fin gennemsigtig rosa neglelak. Bruger man kun et lag, er det den perfekte neglelak til en fransk manicure. Så længe man ikke bruger et for tykt og ujævnt lag, opfører den sig faktisk ret godt.

Jeg valgte til dagens design at bruge to lag, for at fremhævne den rosa farve. Den bliver aldrig helt heldækkende, men jeg kan godt lide det sarte look. For at pifte den mere op, lavede jeg en glittergradient med Essies ’A Cut Above’. ’A Cut Above’ er simpelthen sådan en fin glitterlak, og den var så nem at arbejde med. Da jeg stadig ønskede noget sart, tilføjede jeg en matte top coat til sidst.

Jeg synes at resultatet blev let og elegant, og den matte top coat gør netop, at det ikke bliver for meget.

__

Essie’s ‘Ballet Slippers’ is a super fine sheer pink polish. It’s the perfect base for a French mani if you only use one coat.

For this design I used two, since I wanted a more opaque look. This polish will never be opaque though, but I do like the elegant sheer look! I made a glitter gradient with Essie’s A Cut Above. 'A Cut Above' is such a pretty glitter polish and it isn't too base heavy, which I like.

Since I didn’t want the glitter to be overwhelming, I used a matte top coat.

I think that it turned out very fine and I like the matte effect on this design.
'Ballet Slippers' og 'A Cut Above' er købt på billigvoks.dk

No comments