piCture pOlish - Chillax

piCture pOlish - Chillax

Da jeg stod og manglede nogle piCture pOlish lakker, vidste jeg, at Chillax skulle hjem til mig og bo. piCture pOlish har det med at være lidt dyrt, så når jeg endelig køber deres lakker, skal det være de unikke af slagsen. Måske er det mærkeligt at jeg vælger en af deres cremer, i forhold til alle de andre jeg kunne have valgt, men Chillax talte til mig på mange måder. Både på grund af farven, men også på grund af navnet. Så ja, den endte hos mig.

’Chillax’ er en mint-ish turkis lak! Det er rigtig svært at fange dens rigtige farve, og googler man lakken ser den enten grøn eller blålig ud… Men kalder man den turkis, går man nok ikke helt i den forkerte retning. Den skulle have to nemme lag for at blive heldækkende, hvilket slet ikke er tosset. Jeg har set folk få den til at dække over sort, hvilket er ret imponerende!

Det eneste negative ved denne lak er at den minder ekstremt meget om en af mine yndlingslakker fra Barry M, nemlig Greenberry. Så ja, jeg købte måske en dupe, men det er en flot farve, så der går.

Jeg var ikke i humør til nail art, så det blev til en omgang waterdecals fra bornprettystore. Resultatet blev helt vildt nuttet, og jeg fik mange komplimenter for denne mani. 

Hvilken piCture pOlish lak står øverst på din ønskeliste?

__

piCture pOlish isn’t really the cheapest brand where I live, so when I buy their polishes, I choose carefully. It might surprise some that I’m paying full price for one of their crème polishes, instead of all the scatter holo ones, but this one just had to come home to me.

‘Chillax’ is a mint-ish turquoise. On some swatches it seems kind of green, and on other swatches it’s blue, but I think it’s the perfect bright turquoise. I used two coats for full coverage, and I can tell you the application was very smooth! I’ve seen some people use this polish over black – so far I’m very impressed. The only downside is that I had a dupe in my collection – BarryM’s Greenberry… oh well, ups!

I wasn’t in the mood for nail art, so I used some water decals from Bornprettystore. I really like the result, and I got many compliments for these nails.


Which piCture pOlish is on your must have list?No comments