piCture pOlish - Escapades

Jeg havde lyst til at afprøve en af mine nye piCture pOlish lakker, så i dag besluttede jeg mig for at prøve Escapades, der er lavet i samarbejde med Malene fra Nail Escapades. 

Escapades er en meget mørk og dyb smaragdgrøn jelly med scatter holo. Ved første lag har lakken en flot grøn farve, men for mig var det nødvendigt at bruge to. 2 lag giver lakken en mørkere farve, men samtidig bliver den mere intens og scatter holo effekten ser virkelig flot ud i jelly basen.

piCture pOlish - Escapades

Today I felt like trying one of my new polishes, and since I’ve eyed Escapades from piCture pOlish for such a long time, I decided to swatch that one first. 

Escapades is a very dark and luxurious emerald green jelly that almost looks black, but yet remains green. It’s filled with scatter holo and it looks gorgeous combined with the jelly base. The first coat showed the green jelly base, but I used two coats to intensify the color. I'm so glad that Escapades lived up to my expectations!  
piCture pOlish - Escapades - Macro - Flash

Alt i alt er jeg super tilfreds med denne lak. Den er simpelthen så smuk, og jeg var en smule bange for at den ville minde om A-Englands Saint George, men de to lakker er så forskellige og så smukke på hver deres måde.

Er man til mørke lakker, kan Escapades klart anbefales! Jeg glæder mig til at få lavet noget nail art med den!I’m really satisfied with this polish, but I was a bit afraid that it would be similar to A-England’s Saint George. That was not the case at all! They are so different and beautiful in their own way. 

If you love dark and green-ish polishes like me, then this is definitely a must have! I can't wait to use it again, maybe for some nail art?

Take care,

Milena
No comments