piCture pOlish flowers

piCture pOlish - LakoDom, Moscow, Escapades

Da jeg hørte at piCture pOlish afholdte en nail art konkurrence hvor temaet var blomster, tænkte jeg egentlig ikke, at jeg skulle deltage, da jeg på daværende tidspunkt kun havde 2 af deres lakker. En veninde fik mig dog overtalt til at deltage alligevel og da jeg fik en plads i konkurrencen, besluttede jeg mig for at det var nu, at jeg skulle udvide min piCture pOlish kollektion – så jeg købte 3 nye lakker, hvor to af dem skulle bruges til konkurrencen.

Jeg besluttede mig for at bruge LakoDom som base, da det var min første piCture pOlish lak og da den jo er så smuk. Af blomster besluttede jeg mig for at tegne roser, da det jo er min go-to blomst. Til blomsterne brugte jeg Moscow, lidt LakoDom og lidt hvid akrylmaling. Til sidst lavede jeg blade og detaljer med Escapades.

Det var helt sikkert udfordrende, men samtidig sjovt, at vi kun måtte brugte 3 lakker og sort/hvid akrylmaling. Jeg synes, at rigtig mange deltagere kom med fantastiske bud, og det bliver helt sikkert spændende at se hvem der vinder.

Hvad synes I om mine blomster, der kun er lavet med neglelak?

__

When I heard that piCture pOlish held a nail art competition with a flower power theme, I wasn’t really going to participate, since I only owned two PP polishes at the time. A friend of mine did convince me though, and when I got a place in the competition I decided that now was the time to buy some new PP polishes!

I used LakoDom as my base, since it was my first PP Polish. For the flowers I used Moscow, a little bit of LakoDom and white acrylic paint and for the leaves I used Escapades.

It was very challenging only using polishes for this design, but that also made it fun too. I really think that a lot of nail artists managed to make beautiful flowers. I’m very excited to find out who won.

Take care!No comments